به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر علی اصغر فانی، در نشست مشترک ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه که در دبیرخانه این ستاد برگزار شد، همکاری با حوزههای علمیه را تکلیفی شرعی دانسته و گفت: تعامل و همکاری با حوزه نه یک تکلیف اداری، بلکه تکلیفی شرعی است که باید در این دوره به اثر بخشی موضوعات پرداخت، تا به هدفها دست یابیم.
وی با بیان اینکه طرح شعارهایی که ما را به هدف اصلی نرساند، جایی در ستاد همکاریها ندارد، افزود: برای شناسایی و اجرای طرحهای کاربردی، لازم است که کمیته مشترکی بین حوزه و آموزش و پرورش تشکیل شود تا از ورود طرحهای غیر کاربردی، در همکاری این دو نهاد، جلوگیری شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این کمیته باید مباحث کارشناسی شوند تا به تصمیماتی قابل اجرا دست یافته و در ادامه تصمیمات را تصویب کنیم.
وی، تدوین چشمانداز همکاری ها را ضروری دانسته و یادآور شد: برای این که برنامههای اجرایی، هدفدار و کاربردی شود، لازم است که این برنامهها در ذیل چشم اندازی ترسیم و عملیاتی شود.
فانی، سند تحول نظام آموزشی کشور را مد نظر قرار دارد و گفت: در ذیل این سند، همکاری های حوزه و آموزش و پرورش ذکر شده که باید همگی نسبت به عملیاتی شدن آن، اهتمام داشته باشیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان با اشاره به فعالیت دانشگاه فرهنگیان، بیان کرد: این دانشگاه به دنبال عمل نمودن به رسالت واقعی خود که همانا، تربیت نیروهای متعد و کارآمد می باشد، است.
انتهای پیام// 15/ 313